Forlight

FORLIGHT, het LedsC4 merk dat in 2015 op de markt kwam, biedt een breed scala aan verlichtingsoplossingen waarbij de prijskwaliteitverhouding voorop staat. Dankzij onze 40 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van armaturen kunnen we zorgvuldig geselecteerde producten presenteren in wel 140 landen. We weten hoe belangrijk het is om producten te blijven ontwikkelen die voldoen aan de behoeften van onze klanten. In onze nieuwe FORLIGHT-catalogus presenteren we een reeks producten die invulling kunnen geven in elk gewenst project. Ook bieden wij meer innovatieve producten, dankzij een hele reeks slimme oplossingen waarmee je verlichting kunt bedienen vanaf je mobiele apparaat met een app, afstandsbediening of zelfs met je stem. Dit kan met behulp van Alexa, Siri of een virtuele assistent van je smartphone. 

Het is ons doel zoveel mogelijk klanten te bereiken met praktische en efficiënte ontwerpen tegen de best mogelijke prijs en dat alles met service en garantie. De items van FORLIGHT, die in Europa zijn ontwikkeld, bestaan uit technische en decoratieve producten, zowel voor binnen en buiten en dekt hiermee alle verlichtingsbehoeften. In al deze producten staat functionaliteit voorop, met de nadruk op eenvoudige montage. Aan de basis van FORLIGHT staat een uiterst professioneel team dat zorg draagt voor zelfs de kleinste details. 

Na alle successen die we hebben behaald sinds we het merk hebben gelanceerd, versterkt het ons idee om constant nieuwe productenmogelijkheden te creëren. 

FORLIGHT…. Easy Light!