Privacybeleid

Forlight is een handelsmerk van LEDS-C4. De website wordt beheerd door LEDS C4, SA, een Spaanse onderneming gevestigd op c/ Afores s/n. 25750 Torà (Lleida) Spanje, belastingregistratienummer (CIF) A-59410910 in het handelsregister van Barcelona onder nr. 2593/03 Volume 20990, Blad 16, B5402, Item nr. 17.

LEDS C4, SA verklaart de naleving van de bepalingen van de Spaanse Organieke Wet (staatsrecht) 15/1999 van 13 december met betrekking tot de bescherming van persoonsgegevens en de bijbehorende uitvoeringsbepalingen. Wat betreft ons gegevensbeschermingsbeleid, je kunt vrijwillig aangeven of je je persoonlijke gegevens aan de onderneming wilt verstrekken.

LEDS-C4 S.A. will handle your personal data, introduced through our webpage www.fotlight.com, under the strictest confidence. Your personal data will be collected in our company files.

Het doel van deze bestanden is het beheer, de administratie en de levering van de diensten of producten die eventueel door jou worden aangevraagd. Onze dienstverlening kan dan zo worden aangepast dat wij je nieuwe diensten kunnen aanbieden op basis van jouw voorkeuren.

LEDS C4, SA is zelf verantwoordelijk voor het beheer van je gegevens. Wij nemen de maatregelen die nodig zijn om ze te beveiligen met behulp van passende elektronische en beheerprocedures om wijziging, verlies, gegevensverwerking of niet-geautoriseerde toegang te voorkomen.

Gebruikers kunnen wettelijk erkende rechten uitoefenen en in het bijzonder het recht op toegang, rectificatie of verwijdering van de gegevens en op bezwaar, indien van toepassing, alsmede het recht om de verleende toestemming voor deze gegevens in te trekken. Deze rechten kunnen door gebruikers of, in voorkomend geval, door hun vertegenwoordiger, worden uitgeoefend door middel van een schriftelijke, ondertekende aanvraag en deze te sturen naar onderstaand adres: LEDS-C4 SA, Afd. Klantenservice, c/ Afores s/n. 25750 Torà (Lleida) Spanje. Het verzoek moet de volgende gegevens bevatten: voor- en achternaam van de gebruiker, correspondentieadres, fotokopie van een ID of paspoort, en de specifieke inhoud van het recht dat wordt uitgeoefend.